VINTER

Fjellsentralen tilbyr skredkurs, toppturføring, isklatrekurs, isklatreføring, frikjøringsskole, NF kurs og mye mer. Klikk på linkene under for utfyllende informasjon om turene og kursene vi tilbyr.

For påmelding eller ytterligere informasjon, ta kontakt!

 

SKREDKURS

Kan du nok om snø og skred for å kunne ferdes på topptur og utenfor løypene på en sikker måte? Kurset går over to dager og gir deg håndgripelige verktøy som vil hjelpe deg til å ta de vanskelige avgjørelsene man støter på i villsnøen.

 

 

TOPPTURFØRING

Fjellsentralen tar deg med på trygge toppturer i de flotteste fjella. Vi er lommekjent i våre kjerneområder og vi vet hvor vi finner den beste snøen og den gode utsikten. Underveis har vi fokus på veivalg, skredfare og teknikk.

 

 

høgruta Jotunheimen

Bli med Fjellsentralen på fem dagers skieventyr i hjertet av Jotunheimen. Høgruta Jotunheimen er Norges svar på alpenes klassiker og har på få år rukket å bli «pensum» for toppturinteresserte. 

 
 

TOPPTURKURS

Toppturer på ski er noe alle har hørt om og mange driver med. Dersom du har lyst til å lære deg de grunnleggende kunnskapene for å komme i gang er et toppturkurs noe for deg.

 

 

SKI & TRAIN VATNAHALSEN

Bli med til stedet som blir omtalt som Nordens St.Moritz. Til Vatnahalsen kommer man kun med tog og vi bruker Flåmsbana som "skiheis". En skiopplevelse på Vatnahalsen er unik!

 

 

FRIKJØRINGSSKOLEN

Drømmer du om å bli en bedre frikjører? Frikjøringsskolen kan hjelpe deg til å kjøre bedre på ski, sette landingene dine, finne den beste snøen, vurdere terreng, og ikke minst unngå skred

 

 

JOSTEN PÅ LANGS

Norgesklassikeren Josten på langs!  Fjellsentralen tar deg med over Norges tak, Europas største fastlandsbre. Turen går i storslagent landskap med fantastisk utsikt.

 

 

ISKLATREKURS

Dette er et introduksjonskurs for deg som vil lære mer om denne fascinerende aktiviteten. Kurset fokuserer på riktig bruk av utstyret, vurdering av isforhold og masse isklatring.

 

 

ISKLATREFØRING

Drømmer du om å bestige en spesiell foss eller vil du oppleve noe helt annerledes? Hemsedal og Oppdal har mange spennende muligheter med stabile isforhold. 

 

 

SVALBARD SKIEKSPEDISJON

Drømmer du om et skieventyr på Svalbard i et område der svært få skikjørere har vært? Fjellsentralen tilbyr en 8 dagers skiekspedisjon til Atomfjella, det mest spennende området i den nordlige delen av Spitsbergen.

 

 

NF KURS

Fjellsentralen er godkjent arrangør av alle kurs i Norsk Fjellsport forum (NF) sin utdanningsstige innen skred, klatring og bre.