TOPPTURFØRING

Fjellsentralen tar deg med på trygge toppturer i de flotteste fjella i blant annet Sunndal, Jotunheimen, Hemsedal, Vatnahalsen, Romsdal og Oppdal. Vi er lommekjent i våre kjerneområder og holder oss jevnlig oppdatert på snø- og føreforhold. Med førstehånds kjennskap vet vi hvor vi finner den beste snøen og den gode utsikten. Underveis har vi fokus på veivalg, skredfare og teknikk. Bli med på tur og bli inspirert til å gjøre det på egen hånd neste gang!

 

sunndalsfjella

Terrenget i Sunndalsfjella har alt en komplett skiopplevelse innebærer. Fjordutsikt, spisse tinder, breer og lange fjellsider som inviterer til skiglede i verdensklasse!

 

 

Hemsedal

Stabile snøforhold og spennende terreng med mange valgmuligheter er stikkordene der østlandsklima møter vestlandsfjell.

 

 

Jotunheimen

Bli med på skieventyr i Norges mest alpine område. Her ligger skifjellene tett i historisk landskap blant breer og tinder i fantastisk skiterreng.

 

 

ROMSDal

I Norges mest spektakulære fjellområde ligger noen av landets mest populære toppturfjell. Bli med til Nordens Chamonix og finn ut hvorfor!

 

 

Oppdal

I Storlidalen 2 mil vest for Oppdal sentrum ligger bygdas best bevarte skihemmelighet. Terrenget her er som skapt for skikjøring og valgmulighetene mange.

 

 

Andre steder

Vi tilbyr toppturføring og kan skreddersy skiopplevelser også andre steder i landet. Kanskje Sunnmøre, Lyngen eller Lofoten frister?