sommer

Fjellsentralen tilbyr klatreføring på kjente klatretopper i hele Norge med hovedvekt på Romsdalsfjella, Hurrungane, Innerdalen, Hemsedal og Dovre. Kontakt oss dersom du har et spesielt fjell eller en spesiell klatrerute du har lyst til å bestige. Vi arrangerer også ulike typer klatrekurs og skreddersydde fotturer. Klikk på linkene under for utfyllende informasjon.

For påmelding eller ytterligere informasjon, ta kontakt!

 

KLATREFØRING HURRUNGANE

Hurrungane er norsk tindesport sitt arnested og et av de flotteste fjellområdene i Norge. Her ligger 2000 meterne tett mellom breer i høyalpint miljø. 

 

 

KLATREFØRING SNØHETTATRAVERSEN

Snøhetta er et av Norges aller mest kjente og ikoniske fjell. Dette er en høyalpin og luftig tur som krever klatring.  Snøhetta har ofte vinterføre, selv midt på sommeren. 

 

 

KLATReføring Innerdalen

Innerdalen blir omtalt som Norges vakreste dal og det med rette! Innerdalsområdet har alt hva fjellfolk ønsker seg. Her varierer landskapet fra frodige daler til majestetiske fjell og breer.

 

 

KLAtreføring Hemsedal

Hemsedalsfjella ligger der Østlandet møter Vestlandet. Fjella er bratte og ligger lett tilgjengelig med et stabilt klima. Hemsedal er et populært sted for klatring i fjellet og har lang tradisjon for klatrekurs og føring. 

 

 

KLATREFØRING ROMSDAl

Dalen som av mange blir omtalt som Skandinavias Chamonix, har et rikt utvalg for den fjellfrelste. Klassikerne Romsdalshorn og Vengetind er populære topper som for mange er introduksjonen til et livslangt forhold til fjella her. 

 

 

Klatrekurs 2 dager. Hemsedal, oslo og Innerdalen.

Ønsker du å ta steget fra inne- til uteklatring? Et grunnleggende klatrekurs vil gjøre deg i stand til å komme i gang med klatring utendørs på egen hånd. Kurset går over to dager. 

 

 

NF KlatreKurs

Fjellsentralen arrangerer alle klatrekurs som omfattes av Norsk Fjellsportforum (NF) sin kursstige.