romsdalen+klatring+2008+044.JPG
 

Fjellsentralen tilbyr klatreføring på kjente klatretopper i hele Norge med hovedvekt på Romsdalsfjella, Hurrungane, Innerdalen, Hemsedal og Dovre. Kontakt oss dersom du har et spesielt fjell eller en spesiell klatrerute du har lyst til å bestige. Vi arrangerer også stisykkelturer i Oppdal og ulike typer klatrekurs.

Klikk på linkene under for utfyllende informasjon om turene og kursene vi tilbyr

For påmelding eller ytterligere informasjon, ta kontakt!

 
romsdalen+klatring+2008+044.JPG
 

sommer

Fjellsentralen tilbyr klatreføring på kjente klatretopper i hele Norge med hovedvekt på Romsdalsfjella, Hurrungane, Innerdalen, Hemsedal og Dovre. Kontakt oss dersom du har et spesielt fjell eller en spesiell klatrerute du har lyst til å bestige. Vi arrangerer også stisykkelturer i Oppdal og ulike typer klatrekurs.

Klikk på linkene under for utfyllende informasjon om turene og kursene vi tilbyr

For påmelding eller ytterligere informasjon, ta kontakt!

 

Hurrungane er norsk tindesport sitt arnested og et av de flotteste fjellområdene i Norge. Her ligger 2000 meterne tett mellom breer i høyalpint miljø. Klatringen i Hurrungane fascinerer stadig nye generasjoner, mens de med lengre fartstid vender alltid tilbake.

KLIKK HER FOR MER INFO

-

Snøhetta er et av Norges aller mest kjente og ikoniske fjell.  Dette er en høyalpin og luftig tur som krever klatring.  Snøhetta har ofte vinterføre, selv midt på sommeren. Traversen går vi kun dersom det er is- og snøfritt, og det er størst sjanse for det mellom ca 1.juli og ca 15. august.

KLIKK HER FOR MER INFO

-

Innerdalen blir omtalt som Norges vakreste dal og det med rette! Innerdalsområdet har alt hva fjellfolk ønsker seg. Her varierer landskapet fra frodige daler til majestetiske fjell og breer.

KLIKK HER FOR MER INFO

-

 

Hemsedalsfjella ligger der Østlandet møter Vestlandet. Fjella er bratte og ligger lett tilgjengelig med et stabilt klima. Hemsedal er et populært sted for klatring i fjellet og har lang tradisjon for klatrekurs og føring. 

KLIKK HER FOR MER INFO

-

 

Dalen som av mange blir omtalt som Skandinavias Chamonix, har et rikt utvalg for den fjellfrelste. Klassikerne Romsdalshorn og Vengetind er populære topper som for mange er introduksjonen til et livslangt forhold til fjella her. 

KLIKK HER FOR MER INFO

-

Vi arrangerer stisykkelturer i Oppdal, som er et eldorado for denne aktiviteten. Perfekt topografi, mye høyfjellsterreng og 45 tusen sauer på sommerbeite gir forhold i verdensklasse. Fjellsentralen kjenner de beste stiene og hvor det er optimale forhold. Vi sørger for at du kan få fetere stier og flere opplevelser ut av dagen!

KLIKK HER FOR MER INFO

-

Fjellsentralen arrangerer to hovedtyper klatrekurs. Det ene er skreddersydde kurs som fokuserer på deltagerens spesielle behov og utgangspunkt. Den andre typen kurs er de som omfattes av Norsk Fjellsportforum (NF) sin kursstige. NF har en standardisert kursstige innen klatring, bre og skred.

KLIKK HER FOR MER INFO 

-