Fjellsentralen tilbyr profesjonell føring og kursing på snø, fjell og is. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge med kjerneområder i Hemsedal, Sunndalsfjella, Oppdal og Jotunheimen.

Ta kontakt for en hyggelig fjellprat og følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

    #fjellsentralen   #inninaturen

 
 
 

Klatreføring hurrungane

Hurrungane er norsk tindesport sitt arnested og et av de flotteste fjellområdene i Norge. Her ligger 2000 meterne tett mellom breer i høyalpint miljø. Bli med oss på tur i fjellområdet som er pensum for enhver fjellfant!

 

 
 

Klatring i Hemsedal

Hemsedalsfjella ligger der Østlandet møter Vestlandet. Fjella er bratte og ligger lett tilgjengelig med et stabilt klima. Hemsedal er et populært sted for klatring i fjellet og har lang tradisjon for klatrekurs og føring.

 

 

Klatreføring snøhetta

Snøhetta er et av Norges aller mest kjente og ikoniske fjell. Dette er en høyalpin og luftig tur som krever klatring.  Snøhetta har ofte vinterføre, selv midt på sommeren og gir en real fjellopplevelse.

 

 
 

NF klatrekurs

NF har en standardisert kursstige innen klatring, bre og skred. Fjellsentralen er godkjent arrangør på høyeste nivå og arrangerer alle kursene i NF sin kursstige. Ta kontakt dersom dere er en gruppe som ønsker NF kvalifiserende kurs.