Fjellsentralen tilbyr profesjonell føring og kursing på snø, fjell og is. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge med kjerneområder i Hemsedal, Sunndalsfjella, Oppdal og Jotunheimen.

Ta kontakt for en hyggelig fjellprat og følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

    #fjellsentralen   #inninaturen

 
 
 

Toppturføring

Fjellsentralen tar deg med på trygge toppturer i de flotteste fjella i blant annet Sunndal, Jotunheimen, Hemsedal, Vatnahalsen, Romsdal og Oppdal. Vi er lommekjent i våre kjerneområder og holder oss jevnlig oppdatert på snø- og føreforhold. Med førstehånds kjennskap vet vi hvor vi finner den beste snøen og den gode utsikten. 

 

 
 

Klatreføring

Fjellsentralen tilbyr klatreguiding på kjente klatretopper i hele Norge med hovedvekt på Romsdalsfjella, Hurrungane, Innerdalen, Hemsedal og Dovre. Kontakt oss dersom du har et spesielt fjell eller en spesiell klatrerute du har lyst til å bestige. 

 

 

Josten på langs

Norgesklassikeren Josten på langs!  Fjellsentralen tar deg med over Norges tak, Europas største fastlandsbre. Turen går i storslagent landskap med fantastisk utsikt.

 

 
 

Klatrekurs

Fjellsentralen arrangerer to hovedtyper klatrekurs. Det ene er skreddersydde kurs som fokuserer på deltagerens spesielle behov og utgangspunkt. Den andre typen kurs er de som omfattes av Norsk Fjellsportforum (NF) sin kursstige.